Antena 3 Actualitate Social Gabriela Firea: În continuare avem taximetrişti care aleg clienţii după îmbrăcăminte

Gabriela Firea: În continuare avem taximetrişti care aleg clienţii după îmbrăcăminte

29 Aug 2018   •   14:58
Gabriela Firea: În continuare avem taximetrişti care aleg clienţii după îmbrăcăminte

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că instituţia pe care o conduce intenţionează „să stârpească mafia taximetrelor” de la Gara de Nord, Otopeni şi Centrul Vechi. Edilul spune că în continuare sunt taximetrişti care îşi aleg clienţii după îmbrăcăminte.

„Un subiect dureros pentru bucureşteni şi pentru vizitatori, iar domnul ministru Şova mi-a dat deja nu doar acordul de principiu, dar şi răspunsul pozitiv că doreşte să fie alături de mine în iniţiativa de a stârpi mafia taximetrelor de la aeroport, de la Gara de Nord şi din Centrul Vechi. Nu se mai poate aşa, avem multe sesizări şi plângeri, atât de la bucureşteni, cât şi de la turişti.

Sunt în continuare taximetrişti şi nu toţi, nu vreau să blamez toţi taximetriştii, dar e de ajuns ca la o sută de taximetrişti să fie 20 care nu respectă regulamentul pe care noi l-am aprobat, aşa cum ştiţi, şi să strice toată imaginea Capitalei României”, a declarat Gabriela Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close