Antena 3 CNN Actualitate Social Iarna își face apariția în România. Drumuri închise și copaci căzuți pe șosele din cauza vântului puternic

Iarna își face apariția în România. Drumuri închise și copaci căzuți pe șosele din cauza vântului puternic

Iarna își face apariția în România. Drumuri închise și copaci căzuți pe șosele din cauza vântului puternic
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Oct 2017   •   16:12

Transrarău a fost închis temporar duminică după-amiază din cauza vremii nefavorabile, iar DN17B este blocat pe un sens de mers în localitatea Dorna Arini, după ce mai mulţi bolovani au căzut de pe un versant. 

Potrivit ISU Suceava, în cursul zilei de duminică mai mulţi arbori au fost doborâţi pe carosabil în localităţile Iacobeni, Colacu, Pojorîta, Crucea, Cărlibaba, Paltin, zona Izvorul Alb din Cîmpulung Moldovenesc. 

Și DJ 184 pe conexiunea Cavnic-Pasul Rotunda (1.000 metri altitudine) - Ocna Şugatag, drum care traversează Munţii Gutâi, a fost închis, duminică după amiază, după ce în urmă cu câteva ore, traficul se desfăşura pe un singur sens din cauza copacilor căzuţi pe carosabil

Traficul rutier a fost întrerupt şi pe DN 13 B, Praid-Gheorgheni, în zona pasului Bucin, din cauza arborilor doborâţi de vântul puternic, circulaţia rămânând închisă, din acelaşi motiv, şi pe DN 12 C, Gheorgheni-Lacu Roşu. 

Circulaţia a fost închisă și pe DN 12 C, Gheorgheni-Lacu Roşu, după ce, din cauza vântului puternic, mai mulţi arbori s-au rupt şi au căzut pe carosabil. 
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: drumuri inchise copaci sosele România iarnă
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close