Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini scandaloase la un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea. Un adolescent i-a luat la bătaie pe copii

Imagini scandaloase la un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea. Un adolescent i-a luat la bătaie pe copii

Imagini scandaloase la un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea. Un adolescent i-a luat la bătaie pe copii
Sursa foto: foto: Pexels
14 Feb 2018   •   18:00

O înregistrare scandaloasă a fost filmată la un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea. Un adolescent încearcă să-i facă dreptate fratelui său și dă cu pumnii și picioarele în mai mulți copii. Ceilalți au început să țipe de frică. 

Se pare că tânărul care a recurs la acest gest are 16 ani și este internat la un alt centru de plasament din oraș. Acesta a venit să-și viziteze fratele și a bătut mai mulți copii din centru care, după cum spune el, l-au agresat pe acesta. 

În filmare se poate observa că, la un moment dat, o doamnă a intervenit încercând să oprească conflictul. 

„În legătură cu filmarea apărută în mass-media legată de o bătaie ce a avut loc într-un centru de plasament, Poliţia s-a sesizat din oficiu şi efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Precizăm faptul că Poliţia nu a fost sesizat anterior de incident, nici de către minorii implicaţi, nici de către vreun reprezentant al centrului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcene. 

Clipul video poate fi vizionat pe Adevărul

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close