Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiu de proporţii în Capitală. Hidranţii din zonă nu funcţionează - VIDEO

Incendiu de proporţii în Capitală. Hidranţii din zonă nu funcţionează - VIDEO

Incendiu de proporţii în Capitală. Hidranţii din zonă nu funcţionează - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
07 Dec 2018   •   14:33

Incendiu de proporţii în Capitală. Două case şi mai multe anexe au fost curprinse de flăcări. Intervenţia pomierilor se desfăşoară cu dificultate deoarece hidranţii din zonă nu funcţionează. Incendiul a izbucnit pe strada Vacanţei din Sectorul 1 al Capitalei.

''Sunt flăcări destul de înalte şi arde destul de puternic. Incendiul s-a extins şi la locuinţa din apropiere. Imobilele sunt destul de apropiate unele de altele. Se intervine foarte greu. Deşi sunt şapte autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă trimise la faţa locului şi se vor mai suplimenta, este foarte mare problemă cu lipsa hidranţilor din zonă. Au fost găsiţi şase hidranţi nefuncţionali. Pompierii încearcă să găseacă în zonă o sursă de alimentare cu hidranţi care să funcţionează. Nu sunt victime ceea ce este un lucru bun. Pagubele sunt destul de însemnate şi cu siguranţă se va deschide o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat'', a spus reporterul Roxana Ciucă.

×
Subiecte în articol: flacari foc incendiu Capitală

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close