Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiu la un depozit de materiale din Reşiţa. Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei

Incendiu la un depozit de materiale din Reşiţa. Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei

Un incendiu de amploare a izbucnit miercuri după-amiaza la un depozit de materiale situat pe Calea Timișoarei din Reșița.

Incendiu la un depozit de materiale din Reşiţa. Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei
de Claudia Popovici    |    14 Iul 2021   •   20:38

La faţa locului au intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Reșița cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și o autospecială de primă intervenție și comandă. 

În sprijinul pompierilor militari au intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului privat al SC TMK Reșița și două ambulanțe SAJ.

Au ars mai mulți paleți cu marfă și ambalaje, precum și un atelier auto, diferite alte materiale aflate la în imediata apropiere, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, fiind salvate de la incendiu depozitul central și o hală a societății, în suprafață totală de aproximativ 1000 mp. 

Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior, în urma cercetărilor cauzelor incendiului”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

În timpul intervenției unui pompier i s-a făcut rău. Nu sunt înregistrate victime, pagubele urmând a fi evaluate după stingerea completă a incendiului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: incendiu depozit materiale Reşiţa
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close