Antena 3 CNN Actualitate Social Doliu în lumea presei românești. Jurnalistul Radu Eugeniu Stan a murit

Doliu în lumea presei românești. Jurnalistul Radu Eugeniu Stan a murit

Jurnalistul Radu Eugeniu Stan a murit în urma unei boli cumplite, iar vestea cumplită a fost dată chiar de către colegii săi.

Doliu în lumea presei românești. Jurnalistul Radu Eugeniu Stan a murit
26 Mai 2020   •   09:11

„Aflu cu tristete ca s-a prapadit si Radu Eugeniu Stan , gazetarul interviurilor superbe din Opinia Studenteasca. S-a dus Dupa Florin Zamfirescu si Sorin Avram . Vor face o gazeta mai buna acolo , intre ingeri…” a fost mesajul postat de Cristi Corobana, pe pagina sa de Facebook.

Boală care a evoluat foarte agresiv

„Prieteni, am o veste tristă: Radu Eugeniu Stan nu mai este. S-a stins alaltăieri seara, pe 23 mai, la Budapesta. A avut o boală care a evoluat foarte agresiv, într-un timp scurt.

După cum vă dați seama, Monica trece printr-o perioadă foarte grea, vă rog să o menajați pe cât se poate. Atât cât știu, vă spun eu. Dealtfel, am fost sfătuit să las să mai treacă un timp până să vă spun, pentru Monica, însă altcineva a făcut deja anunțul, în alte cercuri.

Nu mai am la îndemână nicio poză cu el, dar sunt sigur că vi-l amintiți. Să știți că nu s-a schimbat prea mult până de curând.

Dumnezeu să-l ierte și să-l mântuiască!” a scris și Marius Hergheligiu, un alt coleg al regretatului jurnalist, pe contul său de Facebook

×
Subiecte în articol: jurnalistul Radu Eugeniu Stan
Parteneri
Horoscop iunie-decembrie 2023. Căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni
x close