Antena 3 CNN Actualitate Social La ce pericole se expun prostituatele românce în Italia: "Pleci cu un client şi poţi fi moartă"

La ce pericole se expun prostituatele românce în Italia: "Pleci cu un client şi poţi fi moartă"

La ce pericole se expun prostituatele românce în Italia: "Pleci cu un client şi poţi fi moartă"
28 Sep 2015   •   15:35

Una dintre româncele care au fost salvate de proxeneţi a povestit la "În premieră cu Carmen Avram" cum i-a trecut glonţul pe la ureche. Nicăieri nu i-a fost mai teamă de moarte ca în Italia.

"A scos un pistol de sub scaunul de la maşină şi a zis: Acum te împuşc în cap, te bag într-un tomberon şi nu mai ştie nimeni de tine. Oricum nu interesează pe nimeni persoana ta", a povestit o româncă, victimă a traficului de persoane.

"Tu ai un risc foarte mare. Tu pleci cu un client şi poţi să fii moartă", a mai spus ea.

Mărturiile şocante au fost prezentate în cadrul reportajului "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

×
Subiecte în articol: In premiera
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close