Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturie șocantă în cazul fetei de 13 ani care și-a înjunghiat bunica. Copila ar fi îndrăgostită de tatăl ei

Mărturie șocantă în cazul fetei de 13 ani care și-a înjunghiat bunica. Copila ar fi îndrăgostită de tatăl ei

Mărturie șocantă în cazul fetei de 13 ani care și-a înjunghiat bunica. Copila ar fi îndrăgostită de tatăl ei
10 Aug 2018   •   19:12

Mărturia șocantă a mamei fetei de 13 ani care și-a înjunghiat bunica, la Oradea. Abigail este dată în urmărire națională, după ce a dispărut de la domiciliu.

Mama fetiței de 13 ani care și-a înjunghiat bunica în apartamentul lor din Oradea, a declarat, pentru Observator, că fata este îndrăgostită de tatăl ei și că între cei doi ar fi existat chiar relații intime.

„Există un dosar, la Poliție, pe penal, în care el (n.r – tatăl fetei) este acuzat de relație cu Abigail. Au fost probe, am avut martori și avem, și pentru faptul că el a întreținut relație cu Abigail”, este mărturia șocantă a mamei fetei, informează observator.tv.

„Chiar și Abigail mi-a confirmat asta, mai demult, dar apoi și-a revocat cuvintele, că nu este adevărat. Dar, atitudinea ei, comportamentul ei, dragul de a-i lua apărarea foarte mult și sacrificiul. Ceea ce face ea pentru el face doar o persoană care este foarte îndrăgostită de cel pentru care face toate astea”, a continuat femeia.

×
Subiecte în articol: fata bunica injunghiere
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close