Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaje de Crăciun 2020. Cele mai potrivite mesaje, urări, felicitări de Crăciun pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun 2020. Cele mai potrivite mesaje, urări, felicitări de Crăciun pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun 2020. E vremea Crăciunului, e vremea pentru cele mai potrivite mesaje de Crăciun pentru cei dragi. Trimite un gând bun celor pe care îi iubești.

Mesaje de Crăciun 2020. Cele mai potrivite mesaje, urări, felicitări de Crăciun pentru cei dragi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    23 Dec 2020   •   10:00

MESAJE DE CRĂCIUN 2019. „Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019. „Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

 MESAJE DE CRĂCIUN 2019. „Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

 MESAJE DE CRĂCIUN 2019. „Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

 MESAJE DE CRĂCIUN 2019. „În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

 MESAJE DE CRĂCIUN 2019. „Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

 MESAJE DE CRĂCIUN 2019  Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „De Crăciun, s’aveţi brad încărcat,  bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris de 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”.

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2014 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „Lasă-ţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.”

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN 2019 „De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”

×
Parteneri
Operaţiuni dramatice de salvare în Turcia. Bilanţul victimelor
x close