Antena 3 Actualitate Social Mesaje de Craciun. Cele mai calde mesaje de Crăciun ale militarilor români din afara țării

Mesaje de Craciun. Cele mai calde mesaje de Crăciun ale militarilor români din afara țării

23 Dec 2016   •   13:06
Mesaje de Craciun. Cele mai calde mesaje de Crăciun ale militarilor români din afara țării

Mesaje de Craciun. Militarii români aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan au transmis în ţară, către familie, dar şi către toţi românii, Mesaje de Craciun cu urări tradiționale. Mesaje de Craciun. Cele mai frumoase Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun Gânduri către soț și copii

Mesaje de Craciun. Fruntaşul Elena Croitoru transmite soţului şi copiilor sărbători fericite, la mulţi ani şi îi asigură că se va întoarce acasă sănătoasă. "De aici de departe, din sufletul meu, vă trimit cele mai calde şi sincere urări de bine. Aveţi grijă de voi, sunt alături de voi, mami vă iubeşte, dragul meu, soţia ta te iubeşte. Aveţi grijă de voi, acolo unde sunteţi. Eu sunt bine, mă voi întoarce acasă sănătoasă, la voi, pentru că ştiu că mă aşteptaţi", spune fruntaşul Croitoru familiei sale.

Locotenent-colonelul Liviu Necula a transmis, din partea Batalionului 341 Infanterie "Rechinii Albi", pe care îl conduce, Crăciun Fericit şi la mulţi ani.

Mesaje de Craciun. Urări similare a făcut şi Corneliu Suciu, care le promite celor dragi, că se va întoarce acasă sănătos şi va petrece alături de ei "clipe minunate" pentru a recupera momentele în care a fost departe.

La familie s-a gândit şi locotenent-colonelul Laurenţiu Manta care le-a promis fetelor sale că în anul care vine vor petrece mai mult timp împreună. El a urat familiei sale, ca şi tuturor românilor, multă sănătate, împliniri şi realizări.

Mesaje de Craciun. Urări de la un părinte

Mesaje de Craciun. Pe de altă parte, în mesajul său, preotul Florin Ciobanu a arătat că "o parte din România e prelungită" acolo, în Afganistan, unde se află militarii români. "Purtăm stindardul ţării şi tradiţiile noastre vechi strămoşeşti le-am adus cu noi, le purtăm în inimă", a mai spus preotul, urând tuturor sărbători cu mai multă linişte şi pace în suflet.

Mesaje de Craciun. Mesaje au trimis şi militarii români, dar şi cei străini de la Unitatea NATO de Integrare a Forţelor (NFIU), cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Mesaje de Craciun. Câți militari sunt în afara României

Mesaje de Craciun. Un număr de 780 de militari români se află în misiuni internaţionale. Dintre aceştia, 631 sunt în Afganistan.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close