Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun ale soldaților români din Afganistan

Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun ale soldaților români din Afganistan

Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun ale soldaților români din Afganistan
23 Dec 2016   •   12:34

Mesaje de Crăciun. Militarii români aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan au transmis în ţară, către familie, dar şi către toţi românii, mesaje de Crăciun cu urări tradiționale. Mesaje de Crăciun.

Mesaje de Crăciun Gânduri de la o fruntașă

Mesaje de Crăciun. Fruntaşul Elena Croitoru transmite soţului şi copiilor sărbători fericite, la mulţi ani şi îi asigură că se va întoarce acasă sănătoasă. "De aici de departe, din sufletul meu, vă trimit cele mai calde şi sincere urări de bine. Aveţi grijă de voi, sunt alături de voi, mami vă iubeşte, dragul meu, soţia ta te iubeşte. Aveţi grijă de voi, acolo unde sunteţi. Eu sunt bine, mă voi întoarce acasă sănătoasă, la voi, pentru că ştiu că mă aşteptaţi", spune fruntaşul Croitoru familiei sale.

Mesaje de Crăciun. Urări similare a făcut şi Corneliu Suciu, care le promite celor dragi, că se va întoarce acasă sănătos şi va petrece alături de ei "clipe minunate" pentru a recupera momentele în care a fost departe.

La familie s-a gândit şi locotenent-colonelul Laurenţiu Manta care le-a promis fetelor sale că în anul care vine vor petrece mai mult timp împreună. El a urat familiei sale, ca şi tuturor românilor, multă sănătate, împliniri şi realizări.

Mesaje de Crăciun. Urări de la un preot

Mesaje de Crăciun. Pe de altă parte, în mesajul său, preotul Florin Ciobanu a arătat că "o parte din România e prelungită" acolo, în Afganistan, unde se află militarii români. "Purtăm stindardul ţării şi tradiţiile noastre vechi strămoşeşti le-am adus cu noi, le purtăm în inimă", a mai spus preotul, urând tuturor sărbători cu mai multă linişte şi pace în suflet.

Locotenent-colonelul Liviu Necula a transmis, din partea Batalionului 341 Infanterie "Rechinii Albi", pe care îl conduce, Crăciun Fericit şi la mulţi ani.

Mesaje de Crăciun. Mesaje au trimis şi militarii români, dar şi cei străini de la Unitatea NATO de Integrare a Forţelor (NFIU), cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Mesaje de Crăciun. Câți militari sunt în străinătate

Mesaje de Crăciun. Un număr de 780 de militari români se află în misiuni internaţionale. Dintre aceştia, 631 sunt în Afganistan.

×
Subiecte în articol: mesaje de Craciun urări de Crăciun
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close