Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaje de Crăciun. Trimite cele mai calde Mesaje de Crăciun pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun. Trimite cele mai calde Mesaje de Crăciun pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun. Trimite cele mai calde Mesaje de Crăciun pentru cei dragi
24 Dec 2016   •   18:24

Mesaje de Crăciun. E vremea sărbătorilor, dar și vremea gândurilor pentru cei pe care îi iubiți. O listă cu mesaje de Crăciun vă poate fi utilă în aceste clipe. Trimite, așadar, cele mai frumoase mesaje de Crăciun către prieteni, familie, colegi. Mesaje de Crăciun

Mesaje de Crăciun. Trimite speranță și dragoste

Mesaje de Crăciun ”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

Mesaje de Crăciun„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!”

„E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul tău. Sărbatori fericite!”

Mesaje de Crăciun. Rețeta magică de Crăciun

Mesaje de Crăciun „Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!”

Mesaje de Crăciun „De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere ştiind că dacă avem credinţa drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!”

„Fie ca Naşterea Domnului să va lumineze sufletele şi casa, sa aveţi parte de sănatate, belşug şi fericire!”

Mesaje de Crăciun. Să fie sănătate!

Mesaje de Crăciun „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!”

Mesaje de Crăciun „Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

Mesaje de Crăciun „De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

Mesaje de Crăciun „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani!”

Mesaje de Crăciun”L-am văzut urcând pe coș cu tupeul lui de moș, bani, noroc și sănătate le avea în coș pe toate. Crăciun fericit!”

Mesaje de Crăciun. Alături de familie

Mesaje de Crăciun „Înconjoară-te de familie şi prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!”

„Minunatele nopţii ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul sa va fie mereu alături!”

”În magica seară de ajun mii de îngerași sa vă înconjoare, ca în basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu par balai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să va umple sufletul. Crăciun Fericit.”

Mesaje de Crăciun. Dă-u cu lerul!

Mesaje de Crăciun „La pragu-ţi vin din nou colinde sa îţi cânt cu leru-i ler şi domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun şi pace!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet Craciu. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

Mesaje de Crăciun„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbatori Fericite!

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfânta sărbatoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inima și gând. Sărbători fericite.”

„Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să va însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!”

„Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului”.

Mesaje de Crăciun„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani !”

Mesaje de Crăciun. În așteptarea Anului Nou

„Din lumina Sărbăoririi Naşterii Domnului şi din speranţă ce însoteşte Noul An, gânduri bune şi urări de sănătate, împliniri şi bucurii tuturor!”

„Ridică-ţi fruntea ta creştine, Azi către răsărit, Şi-n casă candela să ardă, Căci Domnul nostru S-a Născut!”

„În murmurul tainic al colindelor de Crăciun sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi fericire. La Mulţi Ani!”

”Mă uit pe cer răsare o stea. Oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mântuitorului?

„Deie Domnul sănătate, pace şi bunăstare asupra dvs. şi familiei dvs. Crăciun fericit.”

”Sub cetina din brad, in casa, Un dar, o mica bucurie. Si chiar de nu va fi sa fie, Nu te intrista, Primeste aceste ganduri, Ca dar din partea mea !”

”Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!”

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close