Antena 3 CNN Actualitate Social Mihai Pleșu, prima declarație după ce a fost eliberat: „N-am înţeles nici ce mi s-a întâmplat”

Mihai Pleșu, prima declarație după ce a fost eliberat: „N-am înţeles nici ce mi s-a întâmplat”

Mihai Pleșu, prima declarație după ce a fost eliberat: „N-am înţeles nici ce mi s-a întâmplat”
07 Apr 2019   •   19:01

Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai Pleşu, implicat într-un dosar de trafic şi consum de droguri, a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar. Măsura a fost dispusă pentru 60 de zile. Judecătorii au respins măsura arestului preventiv pentru toate cele opt persoane implicate în dosar.Mihai Pleşu a părăsit arestul IPJ Iaşi azi-noapte. El respinge acuzaţia de trafic de droguri de risc, pe care i-au adus-o procurorii.

 „N-am înţeles nici ce mi s-a întâmplat. Nu mi s-a părut normal nici cum s-a abordat problema. Le-am spus inclusiv celor care m-au ridicat: puteaţi să daţi un telefon sau puteaţi să-mi trimiteţi o citaţie, am răspuns întotdeauna prompt absolut oricărei intervenţii. Eram cu copilul mic pe care din păcate eu nu îmi permit, atât de bun traficant de droguri sunt, că nu-mi permit să las copilul cu cineva acasă. Asta e! O să vedem ce se întâmplă şi să sperăm că o să iasă măcar o dată în România adevărul la iveală, că de cele mai multe ori nu se întâmplă asta”, a declarat Mihai Pleşu.

 „Pentru domnul Mihai Pleşu s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. El respinge vehement toate aceste acuzaţii. De altfel, nici la dosarul cauzei n-am văzut astăzi probe. Din punctul meu de vedere, nu sunt probe care să susţină aceste acuzaţii ale procurorului. Nu există nicio probă din care să rezulte măcar o întâlnire, un trafic de droguri în 7 luni de zile de când durează această anchetă”, a declarat, la rândul ei, Sandra Grădinaru, avocata lui Mihai Pleşu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

×
Subiecte în articol: eliberare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close