Antena 3 CNN Actualitate Social Misterul morţii tinerei românce executată în stil mafiot, în Spania, a fost elucidat. Un cunoscut om de afaceri a fost arestat

Misterul morţii tinerei românce executată în stil mafiot, în Spania, a fost elucidat. Un cunoscut om de afaceri a fost arestat

Misterul morţii tinerei românce executată în stil mafiot la începutul lunii ianuarie, în Spania a fost elucidat de Grupul de omucidere al Comandamentului din Valencia. Omul de afaceri José VR, în vârstă de 60 de ani, văduv și tată a doi copii, a fost arestat în calitate de presupus criminal.

Misterul morţii tinerei românce executată în stil mafiot, în Spania, a fost elucidat. Un cunoscut om de afaceri a fost arestat
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2021   •   17:00

Potrivit anchetatorilor, cunoscutul om de afaceri José VR se afla la volanul ultimei mașini în care urcase victima, în ziua în care a dispărut, pe 8 ianuarie 2021pe un drum din Albal, lângă pista Silla.

Ulterior, corpul ei neînsufleţit a fost descoperit pe 30 ianuarie într-o mlaştină, de un vânător în localitatea Albal, iar autorităţile au emis ipoteza că Florina Gogoş ar fi fost ucisă de mafioţi.

După șase luni de investigații, agenții de la Grupul de omucideri au reușit să-l identifice pe bărbatul care conducea mașina și l-au arestat în această dimineață după ce au obținut probe incriminatoare.

Presupusul criminal conduce o fabrică și este bine cunoscut în Carcaixent  

Arestarea lui José VR a provocat agitație în oraș, deoarece presupusul criminal și cei doi frați ai săi conduc o fabrică de înălbitor, săpun și detergenți și sunt bine cunoscuți în Carcaixent și în alte orașe din regiunea Ribera. Omul de afaceri nu are antecedente penale și era unul dintre clienții obișnuiți ai prostituatelor care își vând trupul lângă pista Silla, notează presa locală.

Reamintim că pe 8 ianuarie, poliţiştii au fost alertaţi de colega Florinei, care a anunţat dispariţia acesteia. Inițial s-a presupus că românca a fost răpită de vreun client, însă odată cu trecerea timpului anchetatorii au luat în calcul un act criminal.

Ipoteza s-a confirmat când un vânător a anunţat că a găsit întâmplăor cadavrul unei tinere, scrie Las Provincias. Trupul româncei se afla într-o stare avansată de descompunere şi plutea într-o mlaştină, însă criminaliştii au reuşit să o identifice după haine şi cele două tatuaje pe care le avea.

Florina Gogoş venise în Spania pentru a face bani, cu gândul să revină apoi în țara natală. De câteva luni se prostitua în zona Valenciei. Ea împărţea un apartament cu o altă tânără româncă, şi ea prostituată. Intenționa să strângă bani mulți și repede, apoi să vină în România și să își facă o altă viață. Numai că soarta i-a fost potrivnică. 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close