Antena 3 CNN Actualitate Social Motivele pentru care te simți blocat la locul de muncă

Motivele pentru care te simți blocat la locul de muncă

Motivele pentru care te simți blocat la locul de muncă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Dec 2017   •   13:45

Deși este normal să te lupți în timp ce începi să crești în cariera ta, este regretabil că ai conștientizat faptul că au apărut nemulțumirile. Chiar dacă mulți dintre noi avem momente în care suntem nemulțumiți la locul de muncă, există aceia dintre noi care ne simțim constant neîmpliniți.

Există mai multe motive pentru care oamenii se simt blocați la locul de muncă:

Te simți mult prea confortabilă

Nu este nicio problemă dacă lista de sarcini pentru această zi a fost lungă de două pagini - ați rezolvat  deja totul și ai avut timp să ieși și la o cafea, să îți faci planurile de weekend și să vorbești cu cea mai bună prietenă. Poți da vina pentru abilitățile de gestionare a timpului sau pentru cei cinci ani de experiență, dar ești foarte eficient la locul de muncă. Atunci, care este singura ta nemulțumire? Confortabilitatea tinde să ducă la nemulțumire. Așadar, caută modalități prin care să crești și ia în considerare alte activități, informează clickpentrufemei.ro.

Aptitudinile tale nu sunt la zi

Chiar dacă abilitățile tale ți-au adus acest loc de muncă, dorința ta de a învăța ceva nou este aceea de a crește. În timp ce nu trebuie să fii eficient în fiecare program creativ și fluent în două limbi, este o idee bună să faci mai multe cercetări în domeiul de lucru și să descoperi care programe și abilități pe care le poți învăța spre ajutorul tău. Prin hotărârea de a rămâne la curent cu noutățile din domeniul tău, vei deschide noi oportunități la locul de muncă și vor apărea noi șanse.

 

×
Subiecte în articol: blocat munca motiv

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close