Antena 3 CNN Actualitate Social O eroare de programare a distrus vacanţele a 300.000 de oameni. La cât se ridică despăgubirile

O eroare de programare a distrus vacanţele a 300.000 de oameni. La cât se ridică despăgubirile

O eroare de programare a distrus vacanţele a 300.000 de oameni. La cât se ridică despăgubirile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Mai 2017   •   09:52

Compania aeriană British Airways a fost acuzată de ascunderea unor informaţii, după ce, în weekend, o defecţiune la sistemul IT a dus la anularea zborurilor pentru 300.000 de pasageri.

Potrivit Businessmagazin.ro, eroarea sistemului a dus la anularea zborurilor în masă și a ruinat planurile a mii de familii, cauzând haos în aeroporturi. British Airaways a ţinut ascunsă cauza acestui incident și a negat un posibil atac cibernetic, punând totul pe seama unei „pene de curent” într-o locaţie nedezvăluită.  

Multe persoane au cerut demisia controversatului director executiv, Alex Truz, pe fondul abordării sale cu privire la costuri şi servicii. Pe de altă parte, Cruz a refuzat să răspundă la întrebări privind criza şi, în schimb, a postat mesaje video cu scuze pe Twitter. Lucrători din domeniul aviaţiei, inclusiv personalul British Airways , au folosit anonim un site numit Reţeaua Piloţilor Profesionişti pentru a-şi elibera frustrările, iar mulţi l-au criticat Cruz.

Incidentul cauzat de compania aeriană ar putea aduce despăgubiri record de 150 milioane de lire sterline. 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close