Antena 3 Actualitate Social O nouă televiziune apare în România. CNA a aprobat acordarea licenței

O nouă televiziune apare în România. CNA a aprobat acordarea licenței

19 Mar 2019   •   12:19
O nouă televiziune apare în România. CNA a aprobat acordarea licenței
Sursa foto: foto- Pexels

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de marți acordarea de licențe audiovizuale prin satelit, dedicate minorității rome.

Este vorba despre Amaro TV, un post care va putea emite la nivel european în limba maghiară, și Amaro TV RO, care va emite în România.

Solicitarea de licențe audiovizuale a venit din partea societății Playtime Media, în care acționar unic este o altă societate, Passion Media, deținută de Daróczi László Gabriel-90% și Secară Roxana-10%.

„Proiectul se dorește a fi o platformă de dezbatere, pe lângă o sursă de divertisment cultural, o rampă de lansare a unor noi talente, dar și o sursă de informare pentru romi, o modalitate de interacțiune interetnică și multiculturală, care sa evidențieze nevoile comune și elementele care apropie, care pot crea plusvaloare societății în care trăim”, a spus unul dintre reprezntanții societății care a solicitate licențele audiovizualele, conform paginademedia.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close