Antena 3 CNN Actualitate Social "Oraşul Faptelor Bune", record de donaţii: Un milion de euro în doar șapte zile. "În genunchi, vă mulțumim!"

"Oraşul Faptelor Bune", record de donaţii: Un milion de euro în doar șapte zile. "În genunchi, vă mulțumim!"

"Orașul Faptelor Bune" a atins noi culmi de generozitate, cu o sumă impresionantă de peste 1 milion de euro donată în doar 7 zile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2023   •   00:01

Într-o singură săptămână, în cadrul Orașul Faptelor Bune au fost strânși peste 1.041.566 de euro, doborând recordul din 2021, când s-au strâns peste 800.000 euro.

Această performanță remarcabilă stabilește un record în istoria tuturor edițiilor precedente ale evenimentului.

"În genunchi, vă mulțumim! Peste 1 milion de euro donați în 7 zile de Orașul Faptelor Bune!

Este recordul tuturor edițiilor de până acum!

Citește șiSărbătorile se digitalizează. Primul târg din România cu o aplicație mobilă care arată programul lui Moș Crăciun 

Vă mulțumim pentru inimi! Ne rugăm pentru fiecare copil, adult, bunic pe care l-ați ajutat în #OFB2023!

Sărbători fericite! Plecăm acasă, dar Oradea rămâne în  inima noastră! Și nu uitați: Binele e bine!", a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

Orașul Faptelor Bune", ediția 2023, a început pe 16 decembrie, în și din inima Târgului de Crăciun din Oradea, de unde până pe 22 decembrie a emis în casele românilor din țară, dar și dincolo de ele, în suflete de oameni buni, transmițând energia facerii de bine, prin vocile celor opt DJ-i care și anul acesta au luat decizia să plece de lângă ai lor pentru a fi ai tuturor.

 

 

×
Subiecte în articol: Orașul Faptelor Bune donatii record
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close