Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Sărbătorile se digitalizează. Primul târg din România cu o aplicație mobilă care arată programul lui Moș Crăciun

Sărbătorile se digitalizează. Primul târg din România cu o aplicație mobilă care arată programul lui Moș Crăciun

Primul Târg de Crăciun care beneficiază de o aplicație, cu care toți vizitatorii pot să afle informații despre programul lui Moș Crăciun, concerte, dar și despre atelierele dedicate copiilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Dec 2023   •   18:04

Sărbătorile se digitalizează. Târgul de Crăciun din Florești, din Cluj, este primul care are o aplicație.

Vizitatorii pot afla astfel programul lui Moș Crăciun, al concertelor, informații despre artiști sau despre atelierele dedicate copiilor.

Mai mult, aplicația urmează să fie adaptata, după sărbători, pentru a fi folosită în momentul în care alte evenimente vor avea loc.

Descărcând aplicația gratuita pe telefonul mobil, localnicii au la dispoziție informații despre artiștii care vor fi prezenți pe cele două scene de la Winter Dream, informații despre numeroasele atelierele dedicate copiilor și nu în ultimul rând momentele în care Moșul îi așteaptă pe copii să îl colinde

Citește și: Jumătate dintre angajații români vor o schimbare de carieră la începutul anului 2024. Așteptările pe care le au angajații de la locul de muncă

"Aplicația s-a născut din faptul că Floreștiul este o populație tânără, consumatoare de online și atunci a venit oarecum natural faptul că evenimentul acesta trebuie să aibă o aplicație dedicată, care va fi folosită și la alte evenimente", a spus primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Cetățenii spun că este mult mai ușor și rapid de consultat programul artistic de la târg cu ajutorul aplicației.

După încheierea târgului de Crăciun, aplicația va fi în continuare disponibilă și vor fi afișate în ea toate programele culturale care se vor desfășura în comuna Florești.

Aplicația face parte dintr-un proiect mai mare de digitalizare a serviciilor publice din Florești, investiție care se ridică la 15.000 de euro.

×
Subiecte în articol: România Inteligentă digitalizare
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close