Antena 3 CNN Actualitate Social Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens

Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens

Răsturnare de situaţie în cazul livrării cu întârziere a pensiilor în luna mai. Premierul Marcel Ciolacu o somează pe ministra Muncii ca banii să ajungă la oameni înainte de sărbătorile pascale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2024   •   17:17

Patru milioane de români riscă să nu-și primească pensiile până de Paște. Poșta Română va avea program special, iar livrarea pensiilor va începe abia pe 2 mai, nu pe data de întâi a lunii. Premierul Marcel Ciolacu o somează însă pe ministra Muncii ca toate pensiile să fie livrate înainte de sărbătorile pascale.

Potrivit surselor Antena 3 CNN se lucrează la Ministerul Muncii la o hotărâre de guvern care va intra în ședința de joi a executivului, pentru ca banii sa fie virați înainte de Paşte.

Poşta are capacitatea de a livra toate pensiile pentru sărbători, dacă primește banii din timp.

Problema era la banii livraţi pe card, sunt convenții cu băncile, dar se va rezolva și acest impediment iar toți pensionării vor primi pensiile înainte de sărbători. 

 

×
Subiecte în articol: bani pensii cand vin pensiile Paște 2024
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close