Antena 3 CNN Actualitate Social Primarul Dorel, din Ghimbav, prins cu numere false la noul bolid

Primarul Dorel, din Ghimbav, prins cu numere false la noul bolid

Primarul Dorel Toma din Ghimbav este cercetat penal, după ce s-a plimbat prin oraş cu noul său bolid de lux, pe care a pus numere false. Edilul a folosit plăcuţele de înmatriculare de la un alt autoturism radiat.

Primarul Dorel, din Ghimbav, prins cu numere false la noul bolid
13 Iun 2020   •   09:29

A fost prins însă de poliţişti şi urmează să dea explicaţii pentru fapta sa. Vă reamintim faptul că primarul din Ghimbav a fost trimis în judecată de DNA în 2018 pentru că ar fi amenjat parcuri si terenuri cu echipamente la suprapret. Tot atunci a fost arestat la domiciliu.

"Referitor la informațiile solicitate de către dumneavoastră cu privire la faptul că polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au depistat pe raza de competență un bărbat care conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare care nu erau ale respectivului autoturism, vă comunicăm următoarele:

La data de 12 iunie 2020, în jurul orei 13.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 65 ani, care conducea un autovehicul pe str. Școlii din orașul Ghimbav, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare nu figurează ca aparținând autoturismului în cauză.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, alin.2 din Codul Penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet cmpetente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.", a spus agentul de poliție Nadia Olaru, reprezentant IPJ.

×
Subiecte în articol: Dorel Toma primar Ghimbav numere false
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close