Antena 3 CNN Actualitate Social #Prin_Ochii_Tăi. Antena 3 te invită să iei atitudine! Arată-ne cele mai nefolositoare clădiri din orașul tău

#Prin_Ochii_Tăi. Antena 3 te invită să iei atitudine! Arată-ne cele mai nefolositoare clădiri din orașul tău

#Prin_Ochii_Tăi. Antena 3 te invită să iei atitudine! Arată-ne cele mai nefolositoare clădiri din orașul tău
03 Dec 2018   •   12:00

După un secol de existenţă, a venit timpul să ne uităm la noi. La ţara pe care o moştenim, la ţara pe care avem obligaţia să o lăsăm moştenire copiilor noștri, să ne uităm la noi cei care construim România următorilor 100 de ani.

Este timpul sa arătăm că vrem, că putem, că avem de ce să fim mândri, în aceeaşi măsură în care avem motive sa fim mâhniţi pentru că nu suntem acolo unde ar trebui să fim. A venit momentul în care vocea ta să se facă auzită. E timpul ca tu să fii mai mult decât o cifra într-o statistică. 

Antena 3 te invită să iei atitudine, să te implici, să gândeşti liber şi să arătăm că împreună putem avea un viitor mai bun. Aici, în România! 

Arată-ne zi de zi că avem de ce să fim mândri sau arată-ni-i pe cei care sunt responsabili pentru eşecurile de până acum, fii ochii şi urechile noastre din teren. 

Trimite-ne poze sau filmuleţe pe whatsapp la numărul 0756.898.760 sau pe adresa de email "stiri@antena3.ro", iar noi le vom transforma în ştiri in cadrul rubricii "Prin ochii tai". Iar pentru aceasta săptămână te invităm sa ne arăţi cele mai nefolositoare, nereprezentative sau pur şi simplu cele mai urâte clădiri, monumente sau lucrări edilitare, construite din bani publici, chiar în localitatea în care trăieşti. Nu uita! Vocea ta e cea mai importantă! Iar Antena 3 îi dă glas la rubrica "Prin ochii tai"! 

×
Subiecte în articol: Campanie antena3
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close