Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia șocantă a unei fete de 14 ani: Profesorul de meditații mă strângea de sâni, mi-a spus să nu mai port sutien!

Mărturia șocantă a unei fete de 14 ani: Profesorul de meditații mă strângea de sâni, mi-a spus să nu mai port sutien!

Un profesor care a ieșit la pensie, din Popești-Leordeni, a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru agresarea sexuală a unei eleve de clasa a VIII-a căreia îi oferea meditaţii la matematică.

Mărturia șocantă a unei fete de 14 ani: Profesorul de meditații mă strângea de sâni, mi-a spus să nu mai port sutien!
Sursa foto: sursă foto:pixabay.com
04 Iun 2020   •   20:42

Marian Filionescu a fost dat în vileag de o elevă de clasa a VIII-a abuzată în mai 2018, când fata de 14 ani se pregătea pentru examenul de Evaluare Naţională.

Eleva le-a povestit anchetatorilor că în timp ce îşi punea cărţile în ghiozdan, profesorul a luat-o în braţe şi a început să o sărute în mod repetat pe gât şi pe obraz în apropierea gurii. 

„Eu mi-am tras capul şi am reuşit să scap din braţele acestuia, însă acesta m-a prins de mână şi m-a bruscat, iar în timp ce mă ţinea cu mâna dreaptă de mâna, cu cea stângă mă strângea de sâni.

După aceasta, mi-a băgat mâna pe sub tricou şi eu i-am prins mâna, dar acesta, având mai multă forţă, s-a eliberat şi a început din nou să mă strângă de sâni, de această dată direct pe sutien, spunându-mi ca data viitoare să nu mai port sutien”, este mărturia fetei, care a mai spus că era în stare de şoc şi nu reuşea să mai aibă vreo reacţie decât să spună  „NU!, NU!”, spune adevarul.ro.

Sentinţa nu este definitivă, procesul fiind pe rol în faza de apel.
 

×
Subiecte în articol: fata Popesti Leordeni
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close