Antena 3 CNN Actualitate Social Reacțiile vedetelor în cazul polițistului pedofil

Reacțiile vedetelor în cazul polițistului pedofil

Reacțiile vedetelor în cazul polițistului pedofil
11 Ian 2018   •   09:59

Vedetele din România au avut o reacție virulentă cu privire la cazul bărbatului care a agresat în liftul blocului doi minori. Dan Negru, Cristina Șișcanu și Daniela Gyorfi și-au făcut publică opinia cu privire la caz și la pedeapsa pe care ar merita-o pedofilii.

Dan Negru a reamintit, în postarea sa de pe Facebook, de cazul intens mediatizat al lituanianului, pe nume Drasius, care a ales să-și facă dreptate singur și l-a ucis pe pedofilul care i-a agresat fetița de doar șase ani. Totodată, Dan Negru a cerut pedeapsa cu moartea în astfel de cazuri sau castrarea chimică, amintind că “Există un Drasius în fiecare tată”.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, consideră că pedofilii merită pedeapsa supremă, și anume condamnarea la moarte: „Primul gând care mi-a venit a fost că trebuie pedepsit cu moartea. Deși numai Dumnezeu are puterea să îți dea și să îți ia viață, eu asta am gândit în prima clipă. Cred că astfel de persoane cu astfel de devieri nu mai pot fi reeducate. Cauza e probabil psihologică, probabil și ei au suferit traume. Ar trebui închiși, dar cine suportă plata pentru asta? E complicat. Nu știu ce se poate face că să fie protejate potențialele victime. Iar când ai copii și auzi așa ceva, pur și simplu nu mai gândești limpede.”, – a declarat Cristina Șișcanu pentru viva.ro.

De asemenea, legi mai aspre și o pedeapsă pe măsură cere și Daniela Gyorfi: „Cred că legile ar trebui să fie mai aspre. Astfel de probleme cu pedofili sunt peste tot în lume. E greu, e înfiorător, nu știu ce ar trebui schimbat, nu știu cum ar trebui pedepsit acest barbat… poate nu neaparat pedeapsa capitală, dar ar trebui să-i taie “scula” și să fie băgat la pușcărie pe viață. Si eu sunt mamă de fată, m-am îngrozit când am văzut. Bine că au fost camere de filmat în lift și s-a văzut. Maria, fetița mea, nu e scăpată de sub ochi, ori eu, ori George stăm numai cu ochii pe ea oriunde mergem. La fel și doamna care are grijă de ea. Maria, fetița mea, face karate de ceva timp, cate 1-2 ore pe săptămână, dar din aceasta lună va merge la intensiv, la 3-4 ore pe săptămână. Să învețe să se apere dacă, Doamne Ferește, se intâmplă ceva”, a spus Daniela Gyorfi pentru wowbizz.ro.

×
Subiecte în articol: reactie vedete politist pedofil Dan Negru
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close