Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Fifor spune că a votat ”cu toată inima” pentru modificarea Constituţiei

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Fifor spune că a votat ”cu toată inima” pentru modificarea Constituţiei

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Fifor spune că a votat ”cu toată inima” pentru modificarea Constituţiei
06 Oct 2018   •   14:25

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a votat la o şcoală din Arad, el declarând după introducerea buletinului în urnă că a votat ”cu toată inima” pentru modificarea Constituţiei, considerând că familia este o instituţie de bază a societăţii şi România trebuie să-şi păstreze valorile.

”Am votat, este un gest de normalitate, este un gest care vine să vorbească despre nevoia de a defini cât mai bine familia tradiţională în România. Până la urmă, cred că discutăm despre valori pe care această ţară le are şi pe care trebuie să le păstreze şi să le ducă mai departe. Acesta este modul în care ne exprimăm în momentul de faţă ca naţiune care crede într-una din instituţiile sale de bază, adică familia. La urma urmei, facem lucrul acesta după o analiză a fiecăruia dintre noi şi decidem în consecinţă, dar eu vă spun că am votat cu toată inima în favoarea midificării Constituţiei”, a declarat ministrul Mihai Fifor, după ce şi-a exprimat opţiunea la referendum. 

Fifor a votat, sâmbătă, la o şcoală din Arad, scrie news.ro.

×
Subiecte în articol: REFERENDUM FAMILIE 2018 vot Constitutie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close