Antena 3 CNN Actualitate Social Sindicaliștii din Poliție, apel urgent către Mihai Tudose: „Vrem o conducere cu care să ne reclădim autoritatea”

Sindicaliștii din Poliție, apel urgent către Mihai Tudose: „Vrem o conducere cu care să ne reclădim autoritatea”

Sindicaliștii din Poliție, apel urgent către Mihai Tudose: „Vrem o conducere cu care să ne reclădim autoritatea”
Sursa foto: Foto arhiva Agerpres
12 Ian 2018   •   09:53

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie face apel către premierul Mihai Tudose "să pună capăt jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fără precedent cu care se confrunta meseria de poliţist", cerându-i o decizie cât mai curând posibil legată de conducerea Poliţiei Române.

„Poliţia Română nu este la cheremul nimănui. Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi şi onesti să-şi aleagă conducătorii. Vrem o decizie cât mai curând posibil, să avem o conducere cu care să reclădim autoritatea Poliţiei Române. Noi nu mai aşteptăm", arată preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, într-un comunicat de presă transmis vineri dimineaţă.

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a anunţat, joi, că a trimis Corpul de control al ministrului la IGPR pentru verificări în legătură cu respectarea procedurilor în cazul incidentului în care poliţistul Eugen Stan a fost implicat în 2016, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: mihai tudose apel
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close