Antena 3 CNN Actualitate Social Soția lui Condrea, Uliana Ochinciuc, de la Poliție la Parchet

Soția lui Condrea, Uliana Ochinciuc, de la Poliție la Parchet

Soția lui Condrea, Uliana Ochinciuc, de la Poliție la Parchet
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    08 Iun 2016   •   10:30

UPDATE 10.30 - Soția lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General, pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul morții patronului de la Hexi Pharma, potrivit agerpres.ro.

La intrare în sediul Parchetului, Ulianei Ochinciuc a refuzat să facă declarații în fața jurnaliștilor.

Audierea acesteia vine după ce în presă au apărut informații că Dan Condrea a avut un schimb de SMS-uri cu Uliana Ochinciuc, chiar înainte de producerea accidentului.

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat marți că în cazul lui Dan Condrea există suspiciunea că ar fi sinucidere.

----------------------------

Știrea inițială 08.28

Uliana Ochinciuc, cea care a fost partenera de viață a lui Dan Condrea, a dat cu subsemnatul la secția 5 de Poliție, miercuri dimineața.

Ea este sub control judiciar și trebuie să vină periodic la Poliție.

Uliana Ochinciuc nu a dorit să vorbească cu presa.

Atât Uliana Ochinciuc, cât şi fratele ei, Radu Ochinciuc, au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile în dosarul Hexi Pharma, în care sunt urmăriţi penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. 

Anchetatorii spun că, în ultimii opt ani, Hexi Pharma a cumpărat direct din Germania soluţii în valoare de puţin peste un milion de euro. Însă, preţurile au fost umflate prin intervenţia firmelor din Cipru, în conturile cărora au ajuns aproape 11 milioane de euro. 

Beneficiarul direct, spune DNA, era chiar Dan Condrea. Care, după izbucnirea scandalului, ar fi început să transfere bani în conturile soţiei şi ale cumnatului său.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close