Antena 3 CNN Actualitate Social Spectacol cu scop caritabil, organizat de liceeni

Spectacol cu scop caritabil, organizat de liceeni

Spectacol cu scop caritabil, organizat de liceeni
28 Mar 2016   •   12:52

Cu talentul lor la muzică şi teatru, mai mulţi elevi din liceele bucureştene vor să-l salveze pe Cosmin, copil cu probleme cardiace grave. 

Aşa că au susţinut un concert impresionant alături de mai multe vedete, iar banii strânşi în urma evenimentului vor merge către Cosmin Rădulescu, unul dintre copiii bolnavi ajutați prin campania "Vreau să ajut" a Fundaţiei Mereu Aproape. 

Zeci de elevi au făcut show în cadrul concursului Art from Hearth, organizat de Clubul elevilor ALDE şi Fundaţia Mereu Aproape. 

Spectacolul a avut ca rol atât promovarea tinerilor muzicieni talentaţi, cât şi ajutorarea lui Cosmin Rădulescu, un copil de doar opt luni cu grave probleme cardiace şi care are nevoie de intervenţii chirurgicale extrem de costisitoare.

Cei mai talentaţi concurenţi au fost premiaţi de juriul format din vedete precum membrii trupei Holograf, Cristi Brancu sau formaţia Alb Negru.

Biletul de intrare la spectacol a fost 25 de lei, iar toţi banii strânşi în urma evenimentului vor merge prin Fundaţia Mereu Aproape către Cosmin Rădulescu şi familia lui. 
 

×
Subiecte în articol: Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close