Antena 3 CNN Actualitate Social Tânărul care a ameninţat un bărbat cu pistolul la staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost prins

Tânărul care a ameninţat un bărbat cu pistolul la staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost prins

Tânărul care a ameninţat un bărbat cu pistolul la staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost prins
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
29 Oct 2018   •   18:41

Tânărul în vârstă de 19 ani, care ar fi ameninţat un bărbat cu un pistol la staţia de metrou Piaţa Victoriei pe 24 octombrie, a fost prins şi ulterior reţinut. El a fost prins luni tot la metrou, iar în geanta sa au fost găsite un pistol cu aer comprimat şi un briceag, informează Poliţia Capitalei.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit, că la acel moment, in jurul orei 19.00, in timp ce se afla in statia de metrou Piata Victoriei ar fi ameninţat un bărbat, cu un pistol, după care a părăsit zona. Ulterior in timp ce se afla într - un tren de metrou oprit in staţie, ar fi agresat mai multe persoane, după care a fugit", arată Poliţia Capitalei.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: metrou pistol prins
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close