Antena 3 Actualitate Social Tăriceanu, despre creșterea ROBOR: Eu personal, ca persoană fizică, nu am credite

Tăriceanu, despre creșterea ROBOR: Eu personal, ca persoană fizică, nu am credite

28 Sep 2017   •   16:20
Tăriceanu, despre creșterea ROBOR: Eu personal, ca persoană fizică, nu am credite
Sursa foto: Foto: Agerpres

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, întrebat despre creșterea ROBOR și majorarea ratelor la credite, că el personal, ca persoană fizică, nu are credite.

„Eu personal, ca persoană fizică, Slavă Domnului, nu am credite. Slavă Domnului pentru că orice credit e o presiune, ai o datorie pe care trebuie să o plătești, dar vă spun că în viața mea ca întreprinzător am avut foarte multe nopți de nesomn pentru că am gajat cu bunurile proprii ca întreprinzător creditele pe care le-a luat societatea mea și nu e simplu să știi că, dacă apare un accident, poți să rămâi fără casă, fără nimic și te trezești pornind de la zero. Empatizez cu cei care au credite și îi înțeleg foarte bine”, a afirmat Tăriceanu, la Senat, întrebat dacă are credite în lei.

Călin Popescu Tăriceanu a comentat afirmațiile vehiculate în spațiul public conform cărora creșterea ROBOR survine deciziei Guvernului de solicita dividende companiilor de stat. „Nu. Nu are nicio legătură chestiunea asta. Am o experiență economică ce îmi dă dreptul să afirm fără niciun fel de ezitare că orice acționar, privat sau de stat, are dreptul să își încaseze dividendele. E un drept care nu poate să fie pus sub semnul întrebării”, a spus președintele Senatului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close