Antena 3 CNN Actualitate Social Teodor Meleşcanu, noi detalii despre mutarea ambasadei la Ierusalim: „Suntem pe ultimii metri”

Teodor Meleşcanu, noi detalii despre mutarea ambasadei la Ierusalim: „Suntem pe ultimii metri”

Teodor Meleşcanu, noi detalii despre mutarea ambasadei la Ierusalim: „Suntem pe ultimii metri”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
04 Oct 2018   •   19:45

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, joi, că finalizarea analizei privind oportunitatea mutării ambasadei României în Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, se află „pe ultimii metri”.

„Ştiu că suntem pe ultimii metri să prezentăm materialul dorit”, a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, întrebat despre memorandumul privind relocarea ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Am primit şi ultimul aviz. O să prezentăm în cursul săptămânii viitoare. Deocamdată suntem în etapa în care analizăm care sunt avantajele şi dezavantajele. Se vor prezenta reprezentanţilor politici şi sigur că atunci se va lua o decizie. Eu cred că într-o săptămână. Din câte ştiu ultimul minister care ne-a transmis observaţiile. S-a întâmplat deja acum două zile, deci nu e o problemă în timp foarte mare”, a afirmat ministrul de Externe, pe 18 septembrie, Teodor Meleşcanu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Teodor Meleşcanu ambasada Ierusalim
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close