Antena 3 CNN Actualitate Social Trei cutremure în Marea Neagră, în ultima săptămână. Radu Tudor face un apel la autorități

Trei cutremure în Marea Neagră, în ultima săptămână. Radu Tudor face un apel la autorități

Trei cutremure în Marea Neagră, în ultima săptămână. Radu Tudor face un apel la autorități
10 Apr 2018   •   19:42

În ultima săptămână, trei cutremure au avut loc în Marea Neagră. Primele două au avut loc pe 4 aprilie, cu o magnitudine nu mai mare de 2,3, iar ultimul a avut loc astăzi iar magnitudinea a fost de 3,5.  Radu Tudor s-a arătat alarmat de aceste evenimente și a făcut un apel către autorități.

”Se amplifică zvonistica despre ceea ce înseamnă un cutremur mai mare. Specialiștii nu susțin niciun fel de anticipație în legătură cu acel cutremur mare, dar se discută mereu despre pregătirile pentru un astfel de eveniment. Fac un apel la autorități, ca, în urma acesto informații oficiale, să ne comunice cât mai extins care este evaluarea științifică a faptului că în ultima săptămână au avut loc 3 cutremure în Marea Neagră. Nu o spunem noi, nu sunt informații luate de pe niște site-uri necontrolate sau care răspândesc fake news; aceste informații sunt de la INFP”, a declarat Radu Tudor.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close