Antena 3 CNN Actualitate Social Cum recunoști ofertele false de vacanță: ”Au apărut site-uri fantomă. Să aveți în vedere acest lucru”

Cum recunoști ofertele false de vacanță: ”Au apărut site-uri fantomă. Să aveți în vedere acest lucru”

În ultimii ani, mii de oameni s-au confruntat cu vacanțe de coșmar, asta după ce au căzut în plasa falselor oferte găsite pe internet. La ce trebuie să fim atenție pentru a diferenția ofertele fictive de cele reale.

de Alexandra Axinia    |    27 Iun 2023   •   10:34

"Le recomand turiștilor să apeleze la o agenție de turism pentru că acolo există consultanți în turism, care îi pot ghida pe oameni. De asemenea, trebuie avut în vedere că agențiile de turism au contracte autorizate cu cazările pe care le recomandă turiștilor. 

Alegerea unei agenții de turism seamănă cu orice achiziție de pe internet. Trebuie să ne interesăm și să verificăm agenția dacă este cunocută.

În plus, trebuie să verificăm dacă agenția este membră în anumite asociații și, mai ales, dacă aceasta este licențiată. 

În ultimii 15 ani, au început să apară site-uri fantomă, care nu au în spate o agenție de turism, dar care atrag prin faptul că propun oferte extrem de ieftine și poze foarte atrăgătoare. Tarifele nu pot fi cu mult diferite de la o agenție la alta", a declarat Traian Bădulescu, consultant în turism. 

Citește și: Româncă profund dezamăgită de vacanța pe insula Mykonos din Grecia: "Toți te fură cât pot de mult. Să vă dau exemplu?"

×
Subiecte în articol: trucuri oferte false oferte vacanta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close