Antena 3 CNN Actualitate Social Uliana Ochinciuc, fosta parteneră de viață a lui Condrea, plângere împotriva Hexi Pharma

Uliana Ochinciuc, fosta parteneră de viață a lui Condrea, plângere împotriva Hexi Pharma

Uliana Ochinciuc, fosta parteneră de viață a lui Condrea, plângere împotriva Hexi Pharma
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    24 Mar 2017   •   09:15

Uliana Ochinciuc, fosta partenera de viață a lui Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a încercat să se dea victimă prejudiciată de acțiunile de diluare a dezinfectanților realizate în cadrul companiei condusă de cel cu care și-a împărțit ultimii ani de viață, potrivit Libertatea.ro.

Dacă ar fi avut succes, s-ar fi putut înscrie pe lista celor care primesc despăgubiri în cazul unei condamnări a firmei Hexi Pharma în dosarul trimis de procurori în instanță la începutul lunii. Mai exact, ar fi avut dreptul, în numele copilului cu Dan Condrea să păstreze o parte din capitalul Hexi Pharma.

Prejudiciul estimat de procurori este de 102 de milioane de lei, dar deja zeci de spitale au cerut să fie și ele considerate parte vătămată. Hexi Pharma are capitaluri proprii de 15 milioane de lei.

Dosarul Hexi Pharma a ajuns în instanță, iar firma lui Dan Condrea este acuzată de 340 de infracțiuni de înșelăciune, de uz de fals și de participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma Uliana Ochinciuc
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close