Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Ovidiu Ioaniţoaia, după ce a suferit un accident vascular

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Ovidiu Ioaniţoaia, după ce a suferit un accident vascular

Sunt momente de cumpănă pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Jurnalistul sportiv este în acest moment sub observaţie medicală la Spitalul Universitar din București, după ce a suferit un accident vascular cerebral. 

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Ovidiu Ioaniţoaia, după ce a suferit un accident vascular
Sursa foto: Agerpres IONUT ANGHEL (C)
de Mădălina Ignat    |    13 Iun 2022   •   09:32

În prezent, starea de sănătate a jurnalistului este una bună. Acesta a fost adus de urgență de la Balcic, pentru că acolo se afla în momentul în care a suferit un AVC. 

Soția acestuia a fost cea care a condus și la ora 3 dimineața a fost internat la spitalul din Constanța. Ieri însă, a fost adus la Spitalul Universitar din Capitală și starea acestuia este una stabilă.

Ovidiu Ioaniţoaia va mai rămâne internat o perioadă în spital pentru ca medicii să îi facă toate analizele necesare, pentru a ști sigur că acesta se află în afara oricărui pericol. 

AVC-ul, spun medicii, a fost unul minor, nu a fost nevoie de o intervenție chirurgicală, spre exemplu.

Nu este pentru prima dată când îndrăgitul jurnalist a ajunge pe mâna medicilor. În anul 2012, acesta a fost internat și are 2 by-passuri. 

Așadar, starea de sănătate acestuia în acest moment este una stabilă. Rămâne de văzut cât va mai fi internat, pentru că este nevoie ca medicii să îi facă și alte consultații. 

Duminică, jurnalistul a fost transportat la Spitalul Universitar din București, unde va rămâne sub observație medicală încă 24 - 48 de ore. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac vascular cerebral. Jurnalistul se afla în stațiunea Balcic din Bulgaria împreună cu soţia.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close