Antena 3 Actualitate Social Un câine polițist a fost concediat pentru un motiv incredibil. Ce făcea acesta

Un câine polițist a fost concediat pentru un motiv incredibil. Ce făcea acesta

09 Iun 2017   •   11:28
Un câine polițist a fost concediat pentru un motiv incredibil. Ce făcea acesta
Sursa foto: Foto: Governor of Queensland/ Facebook

Gavel, un câine ciobănesc german, care a fost recrutat de când era mic pentru a se antrena să devină câine polițist, a fost concediat. Motivul a fost faptul că acesta  era prea sociabil.

În loc să se ocupe de criminali, cățelușului i-a plăcut să se întâlnească cu străini și mai degrabă se juca cu ei decât să ajute polițiștii să-i aresteze, de aceea poliția din Australia a simțit că "nu a dat dovadă de aptitudinea necesară pentru o viață pe front", așa că l-a concediat.

Potrivit  BBC News, lui Gavel i s-a oferit însă un alt loc de muncă care i se potrivește mai bine. El se ocupă acum de întâmpinarea vizitatorilor guvernatorului din Queensland și are titlu oficial de Câine Vice-regal.

Printre datoriile sale se numără: primirea vizitatorilor și participarea la mai multe evenimenite oficiale alături de guvernator.

Toată lumea îl adoră pe Gavel în noua sa slujbă ”Sperăm să-l avem pe Gavel cât mai mult timp cu noi”, afirmă guvernatorul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close