Antena 3 CNN Actualitate Social Un fost deputat din Botoșani este acuzat că a împușcat câinele unui localnic. Motivul este incredibil

Un fost deputat din Botoșani este acuzat că a împușcat câinele unui localnic. Motivul este incredibil

Un fost deputat din Botoșani este acuzat că a împușcat câinele unui localnic. Motivul este incredibil
04 Aug 2018   •   09:09

Un fost deputat din Botoșani este acuzat că a împușcat câinele unui localnic, din răzbunare. Verginel Gireadă, fost deputat USL în mandatul 2012-2016 nu recunoaște nimic. 

Polițiștii l-au audiat după incident dar l-au lăsat să plece. Proprietarul câinelui a avut un conflict cu el în trecut și spune că de atunci politicianul l-a amenințat că îi va împușca câinele și familia. În perioada în care era primar al localității Mihai Eminescu, Gireadă a fost condamnat definitiv cu suspendare la 3 ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Fostul deputat de Botoșani Verginel Gireadă este acuzat că ar fi pătruns în curtea unei familii din localitatea Roma, Botoșani, în noaptea de joi spre vineri. Apoi, ar fi tras un foc de armă în direcția câinelui, cu intenția de a-l ucide. Animalul, un ogar are o rană gravă, pentru că a fost împușcat cu alice și țesutul a fost distrus. Câinele a fost împușcat deasupra labei din față și a rămas cu o rană deschisă, prin care se putea observa osul. Nu se știe dacă va supraviețui având în vedere că rana nu poate fi cusută.

„Am ieșit la poartă, el urca în mașină și a plecat în trombă. Era Gireadă Verginel, în iarnă a fost, ne-a mai amenințat, noi am sunat în iarnă, tot așa, la 112 că împușca câini hoinari, el atunci a venit a doua zi la poartă, ne-a amenințat că dacă mai sunăm vine și ne omoară și pe noi și câinii în curte și aseară s-a ținut de cuvânt. La ora 11 a venit, a împușcat câinele, eu când am ieșit din casă, el a ieșit pe poartă s-a urcat în mașină și a plecat', a declarat pentru botosaneanul.ro Ciprian Amăriuță, proprietarul câinelui.

×
Subiecte în articol: deputat caine impuscaturi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close