Antena 3 CNN Actualitate Social Un polițist din Iași și-ar fi hărțuit amanta cu pistolul din dotare

Un polițist din Iași și-ar fi hărțuit amanta cu pistolul din dotare

Un polițist din Iași și-ar fi hărțuit amanta cu pistolul din dotare
10 Noi 2018   •   12:10

Gelos peste măsură, polițistul ar fi mers în uniformă la locul de muncă al amantei sale și ar fi hărțuit-o cu arma din dotare, după ce femeia i-a spus că vrea să pună capăt relației extraconjugale. 

Cazul a ajuns și în instanță, iar judecătorii au admis că între agent și amantă există o relație tensionată, însă au respins cererea femeii de a institui un ordin de protecție împotriva omului legii. Mai mult, angajatul Inspectoratului de Poliție Iași este vizat și de un dosar penal de hărțuire, fiind cercetat chiar de colegii săi, sub supravegherea Parchetului.


Petru Condrea, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, în municipiul Iaşi, a fost dat în judecată de o femeie cu care a avut o relaţie extraconjugală și pe care ar fi hărţuit-o, scrie Ziarul de Iași.

Loredana A. (37 de ani), amanta polițistului a cerut Judecătoriei Iași ca bărbatul să nu se mai poată apropia la mai puțin de 100 de metri distanță, prin instituirea unui ordin de protecție împotriva agentului. Cererea a fost formulată la sfârșitul lunii octombrie, însă a fost respinsă de instanță. Judecătorii au admis, însă, unele dintre susținerile femeii. Acestea nu au fost suficiente pentru a-l obliga pe Condrea să stea departe de amanta sa. Cu toate că a contestat hotărârea instanței, Loredana A. și-a retras plângerea în urmă cu două zile, notează sursa citată.

×
Subiecte în articol: Iași pistol hartuire amanta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close