Antena 3 CNN Actualitate Social Un șofer cu BMW a fost împins de tramvai în București. Ce a urmat după ce a coborât din mașină: „Bă, ești nebun!”(VIDEO)

Un șofer cu BMW a fost împins de tramvai în București. Ce a urmat după ce a coborât din mașină: „Bă, ești nebun!”(VIDEO)

Un incident a avut loc, duminică, în traficul din Capitală, între vatmanul unui tramvai şi şoferul unui BMW care circula pe linia de tramvai. Șoferul cu BMW a preferat să depășească întreaga coloană de mașini oprită la semafor și să oprească fix pe linia tramvaiul 32.

Un șofer cu BMW a fost împins de tramvai în București. Ce a urmat după ce a coborât din mașină: „Bă, ești nebun!”(VIDEO)
Sursa foto: sursă foto: Facebook
05 Ian 2020   •   19:27

Întregul episod care stârnit revolta, dar și amuzamentul internauților a fost filmat cu o cameră de supraveghere montată în interiorul tramvaiului.

Astfel, claxonat de vatmanul tramvaiului, șoferul a refuzat să plece de pe loc, iar în acea clipă vatmanul l-a împins efectiv cu tramvaiul.

Șocat de gestul acestuia șoferul cu BMW a încercat să se dea jos din mașină pentru a-i cere explicații vatmanului, însă, în momentul în care a văzut tramvaiul venind spre el, bărbatul a urcat din nou în mașina sa.

O parte din discuție:

Vatman: ”Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Şofer: ”Bă, eşti nebun!”

Vatman: ”Tu eşti nebun!”

Şofer: ”De ce ai dat în mine?”

Vatman: ”O să afli la poliţie de ce”.

Poliția Rutieră a făcut precizări, duminică, în legătură cu incendentul de pe linia tramvaiului și a anunțat că șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei. De asemenea, acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună: „La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”.

×
Subiecte în articol: BMW
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close