Antena 3 Actualitate Social Veste-șoc primită de Elena Băsescu la puțin timp după ce a anunțat că e gravidă din nou

Veste-șoc primită de Elena Băsescu la puțin timp după ce a anunțat că e gravidă din nou

22 Feb 2018   •   14:06
 Veste-șoc primită de Elena Băsescu la puțin timp după ce a anunțat că e gravidă din nou

Mezina lui Traian Băsescu, Elena, a anunțat de curând că visul ei de a avea al treilea copil se va împlini peste trei luni. EBA trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Cătălin ”Tomată”. În familia fostului președinte al României s-a decretat, însă, ”starea de alertă” pentru că ”ginerele” lui Băsescu nu este un om de afaceri atât de prosper cum toți s-ar fi așteptat.

Ocupația lui Cătălin ”Tomată” Gheorghe este cea de… cârciumar, chiar dacă activitatea sa nu se găsește sub acest nume în nomenclatorul meseriilor din România. Afacerile i-au mers binișor, cel puțin până de curând, căci iubitul Elenei Băsescu, în vârstă de 25 de ani, deține un pub pe Calea Victoriei, în buricul târgului, prin urmare are vad bun. Firma care îl administrează , Tomcat Comserv, controlată de ”Tomată” are, însă, o situație dezastruoasă în evidențele fiscului, scrie cancan.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close