Antena 3 CNN Actualitate Social Vreau să ajut! TU ești singura șansă a lui Matias de a fi un copil normal

Vreau să ajut! TU ești singura șansă a lui Matias de a fi un copil normal

Vreau să ajut! TU ești singura șansă a lui Matias de a fi un copil normal
06 Iun 2016   •   18:00

Alessandra Stoicescu a prezentat la 100 de minute, de la Antena 3, cazul lui Matias, un băiețel de doi ani care s-a nascut cu o malformatie congenitala grava.

A suferit deja o interventie chirurgicala dar nu a fost una reusita, iar starea lui de sanatate s-a agravat. Are nevoie urgenta de o alta operatie de reconstructie a uretrei si nu o poate face decat in afara tarii. Este singura sansa a lui Matias de a fi un copil normal.

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut". Sau, sunand la numerele afisate în video, din reteaua Telekom, reteaua de telefonie fixa. Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau sa Ajut.

Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Din fondul de solidaritate al campaniei il putem ajuta pe Matias dar si pe alti copii. Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea lui Matias online sau prin paypal mentionind numele lui. Orice suma conteaza!

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close