Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Cât mai durează până trece pericolul gheții. Anunțul făcut de ANM

VREMEA. Cât mai durează până trece pericolul gheții. Anunțul făcut de ANM

VREMEA. Cât mai durează până trece pericolul gheții. Anunțul făcut de ANM
27 Ian 2019   •   10:20

VREMEA. Meteorologul Alina Șerban a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre evoluția vremii în zile următoare. Alina Șerban susține că temperaturile vor crește treptat și nu vom mai avea parte de precipitații. 

”Deocamdată, nu mai avem precipitații, ceea ce este o veste bună. Încă un plus este faptul că temperaturile cresc treptat, de la o zi la altă, iar la mijlocul săptămânii următoare vom putea ajunge la temperaturi de 9-10 grade, în Capitală, iar în Dobrogea la 13-14 grade. 

VREMEA.  Este greu de estimat în cât timp se va topi gheața deja existentă. Dacă temperaturile cresc treptat, temperaturile minime pentru această noapte sunt încă negative. Abia de luni spre marți ne așteptăm la o încăzlire cât de cât semnificativă. În partea de sud-est a teritoriului nu mai avem precipitații. Vântul va fi și el cel mult 

În fiecare zi se vor mai adăuga 2-3 grade pentru regiunile.

VREMEA.  Insist pe faptul că temperaturile din această noapte și de mâine noapte vor fi încă negative, ce vor atinge chiar și -10 grade, în zona Moldovei. 

În Capitală, la noapte vom avea -4 sau -5 grade”, a declarat Alina Șerban, la Antena 3.

VREMEA.  Fenomenul de freezing rain s-a întins pe o perioadă destul de lungă. Depunerile de polei s-au produs în mai multe zile, am avut perioade te timp cu multe precipitații și vânt destul de puternic. 

VREMEA.  Cel puțin pentru ultimii zece ani, acest episod a durat destul de mult.

×
Subiecte în articol: VREMEA. meteorologi pericol gheata ANM
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close