Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Vești incredibile de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Vești incredibile de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Vești incredibile de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pexels.com
18 Ian 2019   •   11:37

VREMEA. Vineri, 18 ianuarie, meteorologii anunță că vremea va fi mai caldã decât ar fi normal în a doua jumãtate a lunii ianuarie în cea mai mare parte a ţãrii, dar cu precãdere în dealurile subcarpatice din sud şi est.

VREMEA. Cerul va prezenta înnorãri temporare în regiunile vestice, nordice şi centrale unde, mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ.

VREMEA. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi Moldova şi mai ales ploi şi lapoviţã în Banat, Crişana şi pe arii restrânse în Oltenia.

VREMEA. În restul teritoriului cerul va fi parţial noros şi mai ales dimineaţa şi noaptea în zonele joase local va fi ceaţã şi izolat burniţã. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

VREMEA.Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 10 grade, valorile cele mai ridicate fiind în dealurile Munteniei. Minimele termice vor fi cuprinse între -6 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade pe litoral şi în sud-vestul Olteniei.

VREMEA. Presiunea atmosferica va creşte în a doua parte a intervalului, mai întãi în vestul, centrul şi nordul ţãrii apoi şi în rest.

VREMEA. În Capitală, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã şi în cursul nopţii. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5...6 grade, iar cea minimã de -2...-1 grad, valori mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei. Mai ales dimineaţa se va semnala ceaţã. Presiunea atmosferica va creşte spre sfârşitul intervalului.


 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close