Antena 3 CNN Actualitate Un șofer din Suceava a luat cea mai mare amendă dată vreodată în România

Un șofer din Suceava a luat cea mai mare amendă dată vreodată în România

Un șofer în vârstă de 20 de ani, din Siret, județul Suceava, a luat cea mai mare amendă dată vreodată în România, după ce a comis nu mai puțin de 16 contravenții la regimul rutier, în decurs de numai câteva zeci de minute.

Un șofer din Suceava a luat cea mai mare amendă dată vreodată în România
Sursa foto: Facebook / Poliția Română
de Alin Tarnovschi    |    17 Oct 2020   •   22:12

De asemenea, pentru faptele lui, tânărul de 20 de ani din Suceava a rămas fără permisul de conducere pentru următorii patru ani.

"Permisul suspendat până în 2024...

Amendă de 20.880 lei...

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol... atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!

O seară liniștită!", se arată într-o postare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

×
Subiecte în articol: Siret
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close