Antena 3 CNN Actualitate Sorin Alexandrescu: Şantajul nu există. Administratorul RCS&RDS a vrut să facă o înţelegere cu mine

Sorin Alexandrescu: Şantajul nu există. Administratorul RCS&RDS a vrut să facă o înţelegere cu mine

Sorin Alexandrescu: Şantajul nu există. Administratorul RCS&RDS a vrut să facă o înţelegere cu mine
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    06 Iun 2013   •   12:31

Directorul Antena 1, Sorin Alexandrescu, susţine că nu a intenţionat nicio clipă să îl şantajeze pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Mai mult, Ioan Bendei a fost cel care s-a oferit să facă o înţelegere pentru ca presupusa şpagă mascată în contractul cu firma lui Dumitru Dragomir să nu fie făcută publică. 





Sorin Alexandrescu a fost audiat joi şi urmează ca avocaţii să susţină declaraţii.
 
Dacă recursul lui Sorin Alexandrescu va fi admis, atunci urmează ca directorul Antenei Group să fie eliberat, iar dacă nu, acesta va rămâne după gratii pentru 29 de zile.

Antena 3 a sesizat LPF, în urma neregulilor sesizate la contractul dintre Ligă şi RCS&RDS

 
Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

Pe 31 mai, directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile
 după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au admis propunerea DNA de arestare, deşi la dosar nu există nicio probă a şantajului.

Pe 30 mai, în urma unei operaţiuni declanşatr de DNA, directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, sub pretextul unor audieri. 




 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close