Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a sesizat LPF, în urma neregulilor sesizate la contractul dintre Ligă şi RCS&RDS

Antena 3 a sesizat LPF, în urma neregulilor sesizate la contractul dintre Ligă şi RCS&RDS

Antena 3 a sesizat LPF, în urma neregulilor sesizate la contractul dintre Ligă şi RCS&RDS
de M.Z.    |    06 Iun 2013   •   10:09

Antena 3 a sesizat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) printr-o adresă înaintată preşedintelui Dumitru Dragomir, în urma neregulilor sesizate privind contractul dintre LPF şi RCS&RDS.

Televiziunea Antena 3 are dovezi privind nerespectarea condiţiilor contractuale încheiate între cele două părţi. Potrivit actelor, neregulile ar fi trebuit să ducă la încetarea imediată a înţelegerii.

RCS&RDS a obţinut zeci de milioane de euro din nerespectarea clauzelor privind difuzarea meciurilor din liga I. Meciurile au fost transmise cu un număr insuficient de camere faţă de cum era prevăzut în caietul de sarcini.

Antena 3 solicită public LPF să pună la dispoziţie rapoartele comisiei privind buna desfăşurare a clauzelor contractuale, respectiv modalitatea în care s-a făcut transmisia TV a meciurilor din Liga Naţională.

Totodată, Antena 3 a trimis o solicitare scrisă către RCS&RDS pentru a afla care sunt considerentele pentru care compania a înţeles să nu respecte condiţiile agreate în momentul semnării contractului. Deoarece fotbalul este un fenomen social, iar Liga I este urmărită de milioane de români, Antena 3 cere clarificări RCS-RDS pentru nerespectarea Caietului de sarcini.

Antena 3 solicită companiei de cablu să spună daca a înştiinţat vreodată LPF de faptul că nu îşi poate respecta angajamentele contractuale, daca a primit vreo notificare din partea LPF cu privire la aceste nereguli şi dacă a primit vreun avertisment ori sancţiune din partea LPF.


×
Subiecte în articol: Antena 3 LPF Sorin Alexandrescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close