Antena 3 CNN Actualitate Spitalul din Corabia a rămas fără acreditare, pentru jumătate de an. Au fost trei cazuri șocante în mai puțin de o lună!

Spitalul din Corabia a rămas fără acreditare, pentru jumătate de an. Au fost trei cazuri șocante în mai puțin de o lună!

Spitalul din Corabia, judeţul Olt, a rămas fără acreditare pentru următoarele șase luni.

Spitalul din Corabia a rămas fără acreditare, pentru jumătate de an. Au fost trei cazuri șocante în mai puțin de o lună!
Sursa foto: Facebook
de Silvia Țigănilă    |    28 Ian 2021   •   10:30

Acreditarea Spitalului din Corabia a fost suspendată după ce Corpul de control al Ministrului Sănătăţii a descoperit nereguli în modul în care au fost trataţi pacienţii de acolo.

Trei cazuri şocante s-au produs la Spitalul din Corabia, în nici trei săptămâni. Primul este cel din 8 ianuarie, când unui bătrân nu i s-a acordat asistenţă medicală şi fost nevoit să aştepte trei ore. Bătrânul a fost lăsat să stea pe jos ore întregi chiar în fața unei săli de operație.

Control la spitalul din Corabia după cazul bătrânului lăsat să agonizeze pe holuri

Foto: Facebook/ Temelie Madalina

Apoi, o femeie de 85 de ani, care s-a prezentat pentru o scrisoare medicală în vederea obţinerii unui aparat de oxigen, a decedat în apropierea unităţii medicale. Nepoata femeii a făcut publică pe Facebook drama sfâșietoare.

O bătrânică a murit pe treptele spitalului din Corabia așteptând o scrisoare medicală. "Mai avea nevoie doar de o ștampilă..."

Iar cel de-al treilea caz este al fetiţei bandajată peste tricou de medicul ortoped. Părinții acuză un medic ortoped că nu ar fi știut să pună corect un bandaj după ce copilul și-a fracturat mâna.

Medic ortoped la spitalul din Corabia acuzat că i-a pus ghipsul peste tricou unei fetițe de 4 ani

Spitalul din Corabia a rămas fără acreditare

Decizia a fost luată după ce Ministrul Sănătății a trimis Corpul de Control să verifice situația spitalului. 

×
Subiecte în articol: spital spital Corabia
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close