Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Omul de casă al Elenei Udrea, Gheorghe Stelian, audiat la DNA

Subiectiv. Omul de casă al Elenei Udrea, Gheorghe Stelian, audiat la DNA

Subiectiv. Omul de casă al Elenei Udrea, Gheorghe Stelian, audiat la DNA
20 Noi 2014   •   21:09
Gheorghe Stelian, cunoscut pentru afacerile sale cu Elena Udrea, este audiat la DNA alături de şefa DIICOT Alina Bica.

Bica ar fi făcut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi aprobat, în 2011, despăgubirea lui Gheorghe Stelian cu 150 de milioane de euro pentru un teren din Capitală care a fost supraevaluat.

Gheorghe Stelian a intrat în atenţia opiniei publice când premierul Victor Ponta l-a acuzat în iulie 2012 că a încasat ilegal 150 de milioane de euro de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), în baza unor revendicări pe cesiunile drepturilor litigioase.

Afaceristul Gheorghe Stelian este cunoscut pentru afacerile sale cu Elena Udrea. Gheorghe Stelian a cumpărat drepturile litigioase pentru un teren în str. Chopin, Sectorul 2, iar după câteva zile după retrocedarea terenului, acesta a fost vândut Elenei Udrea, pentru o sumă mult mai mare.

George Colgiu, jurnalist de investigaţie la Antena 3, a vorbit în ediţia de joi a emisiunii Subiectiv, despre Gheorghe Stelian. "Este un tip relativ tânăr, este foarte discret, nu apare în niciun top. (...) L-am căutat, l-am sunat, a fost o discuţie destul de neplăcută, m-a înjurat. Mesajul a fost că are foarte mulţi avocaţi, foarte mulţi bani şi, dacă se supără, mă îngroapă."

Citiţi şi:


Şefa DIICOT, luată pe sus de procurorii anticorupţie şi adusă la DNA. Alina Bica ar fi făcut parte dintr-o comisie care a aprobat despăgubiri afaceristului Gheorghe Stelian

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close