Antena 3 CNN Actualitate Tânăra atacată în scara unui bloc din Alba Iulia, mesaj pentru cel care a agresat-o: Un om normal nu ar putea să facă așa ceva. „Sper să primească pedeapsa pe care o merită”

Tânăra atacată în scara unui bloc din Alba Iulia, mesaj pentru cel care a agresat-o: Un om normal nu ar putea să facă așa ceva. „Sper să primească pedeapsa pe care o merită”

Tânăra atacată în scara unui bloc din Alba Iulia, mesaj pentru cel care a agresat-o: Un om normal nu ar putea să facă așa ceva. „Sper să primească pedeapsa pe care o merită”
22 Noi 2018   •   19:20

Tânăra din Alba Iulia, atacată cu sălbăticie într-o scară de bloc, a mărturisit că nu își aduce aminte nimic din timpul incidentului și a povestit ce a simțit în momentul în care a văzut imaginile cumplite. 

„Aveam impresia că parcă nu e vorba despre mine. Sunt imagini șocante. Dar am avut noroc, asta e clar. Putea să fie mult mai rău. Mă bucur că sunt bine și că din ce putea să se întâmple, mi s-a întâmplat cel mai ușor lucru”. 

Tânăra a transmis un mesaj pentru alte femei, ca să evite astfel de situații.  „Greșeala mea pe care o recunosc. Umblu tot timpul cu telefonul și portofelul în mână. Să se ferească, să fie mai precaute.Să nu umble cu lucruri de valoare pentru că se vede în ce țară trăim ”.

Citiți și Tânăra bătută într-un bloc din Alba Iulia, mesaj pentru polițiști: Le mulțumesc. Și-au făcut treaba extraordinar

Întrebată dacă i-ar spune ceva celui care a agresat-o, în cazul în care ar fi față în față, tânăra a afirmat: „Nu știu dacă aș avea ce să-i spun. Am impresia că e un specimen, nu un om. Un om normal nu ar putea să facă așa ceva. Sper să primească pedeapsa pe care o merită pentru că, din câte am înțeles, nu sunt prima lui victimă”. 

Bărbatul suspectat că a bătut cu bestialitate o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba a fost reţinut de poliţişti. Acesta are 33 de ani și nu e la prima abatere.  Ieşise din închisoare de numai două săptămâni, după ce îşi ispăşise pedeapsa tot pentru tâlhărie, dar şi tentativă de viol. 

Citiți și Tânăra agresată într-un bloc din Alba Iulia rupe tăcerea: Am văzut și eu imaginile, aveam impresia că nu e vorba despre mine

 

×
Subiecte în articol: Alba Iulia tanara
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close