Antena 3 CNN Actualitate Tânără inconștientă, atacată de ursul cu care a vrut să-și facă poză

Tânără inconștientă, atacată de ursul cu care a vrut să-și facă poză

O tânără a fost atacată de un urs după ce s-a apropiat foarte mult de animalul sălbatic în încercarea de a-și face o poză cu acesta. Filmarea cu tânăra, care a fost la un pas de a fi sfâșiată de urs, a devenit virală pe aplicaţia Tik Tok.

Tânără inconștientă, atacată de ursul cu care a vrut să-și facă poză
de Cristina Tudorache    |    01 Iul 2020   •   20:00

Femeia a coborât dintr-un autoturism marca BMW pentru a se fotografia cu un urs sălbatic, care se afla pe marginea unei șosele. Ursul s-a repezit la femeie, spre amuzamentul celorlalți tineri care asistau la scenă. 

În filmare se observă un fotograf, pe jumătate ieșit din mașină, care încearcă să imortalizeze momentul cu un aparat prevăzut cu un obiectiv profesionist. 

Întreaga scenă este filmată cu telefonul mobil din altă maşină, de către alţi tineri care o critică pe fată pentru gestul ei, dar nu fac nimic pentru a o opri.

Momentul a fost surprins la o zi după ce un pui de urs din Predeal a fost împuşcat în fața zecilor de turişti, cu acordul Ministerului Mediului, pe motiv că „se obişnuise cu oamenii şi nu mai putea fi relocat”. Ursul trăia de doi ani în zonă, era șchiop și nu ataca oameni.

Tânără inconștientă, atacată de ursul cu care a vrut să-și facă poză - VIDEO

 

×
Subiecte în articol: urs tanara poza
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close